27 ene 2011

TINDREM SUBVENCIÓ!!!

Tenim boníssimes notícies per al club i en general per a tot el món del paramotor català. Ahir al vespre va tenir lloc la reunió anual de Clubs afiliats a la Federació Aèria Catalana, nosaltres vam assistir-hi (Armand Rubiella, Montse Crous i Toni Rodríguez) en representació del Paramotor Club Barcelona. Recordem que el paramotor no existeix com a modalitat aèria independent del parapent, sinó que es considera una única modalitat de vol "parapent-paramotor", i per tant a aquesta modalitat pertanyem.
En l'ordre del dia d'ahir, com a segon tema a tractar (el primer per lògica sempre és l'informe de l'any anterior) constava el punt "Activitat de Paramotor", cosa que ens va sorprendre per la seva excepcionalitat, ja que en totes les reunions anteriors el paramotor era un punt que en la majoria dels casos ni constava en l'ordre del dia i s'acabava tractant en l'apartat de "Precs i Preguntes".
A priori vam pensar que es comentarien els punts tractats en altres reunions anteriors, temes com les altures de vol, foment d'utilització dels camps de vol, actitud de la gent que vola a les platges, etc, etc, etc ... i així us ho vam fer saber a la nostra reunió de club de diumenge passat.
Però no, quina va ser la nostra sorpresa quan ens comuniquen que el motiu de nomenar el paramotor és la decisió d'atorgar una subvenció! Recalquem la paraula sorpresa perquè sempre, en ocasions anteriors, quan hem demanat que des de la Federació es recolzin iniciatives que promoguin el nostre esport, la resposta obtinguda ha estat que la Federació només rep subvencions per al foment de l'esport de competició.
Avui, per primera vegada, ens alegrem enormement que es doni suport a la iniciativa de tres clubs que amb el seu gran esforç han aconseguit dur a terme activitats de vol en paramotor que fomenten l'esport, la convivència i molt especialment el bon ambient entre tots els participants, molt al marge de l'esperit competitiu. Aquests clubs són, Club Parapent Puig d'Afrou (organitzadors de La Concentració de Beuda), Club Volager i el Paramotor Club Barcelona. L'import de la subvenció serà d'uns 500 € per club i encara que no es tracti de cap dineral sí que ho considerem un reconeixement a la nostra tasca i per tant estem agraïts.

4 comentarios:

emilia dijo...

Moltíssimes felicitats!!! Mica en mica s´omple la pica, i sens dubte és un bon reconeixement a la vostra feina i en aquest esport.

Unknown dijo...

Poc a poquet anem fent camí! Felicitats!!!

Armand dijo...

Gràcies Emi, Bruno... Espero que el que hem fet fins ara no sigui més que el començament. Visca el vol, lliure i motoritzat!!! Armand

Jordi dijo...

Caram quina noticia, Armand!
Poc a poc la feina ben feta va obrint-se camí!
Em sento orgullós de formar part d'aquesta aventura!
Records i enhorabona a tots!