2 sept 2010

RUTA DE NAVEGACIÓ A VISTA AQUEST DISSABTE


Els que seguiu el calendari d'activitats ja sabeu que aquest proper dissabte tenim programada la ruta de navegació a vista al camp de vol, es tracta d'una activitat molt senzilla, apta per a tothom i que només hem fet un cop. En aquella ocasió vam fer un vol circular (el de la foto), aquest dissabte potser serà un vol circular, potser un vuit, potser una línia recta, potser una recta i una rodona (tipus xupa-xups), ho sabreu el mateix dissabte.


Haureu de dur el vostre GPS encès però amagat, no el podeu veure ni consultar. Només a l'aterrar els mirarem i veurem qui s'ha acostat més al recorregut marcat. Els mapes us els donarem dissabte al camp de vol.


La vegada anterior, com que no hi havia cap premi, la gent no es va motivar massa a l'hora de fer el vol totalment circular, que era el que hi havia marcat. Per aquesta ocasió hem pensat en donar uns premis i així segur que esteu més motivats a guanyar :-)


Hi haurà premis per a tothom! Entre els regals a escollir hi haurà:


3 parells de guants de forro polar.

2 porta-walkies ACT.

1 porta-mapes Swing.

3 gorres Paramotor Barcelona.

3 mini multieines DIY of Chicago Tools.

3 samarretes PAP Team.

3 samarretes Swing.

2 xaquetes de vol d'hivern ACT.


Els cinc primers classificats podran escollir qualsevol regal de la llista. Entre els altres participants farem un sorteig de tota la resta de regals. Els que no obtinguin cap regal del sorteig tindran un "premi de consolació", una ronyonera ACT. L'últim classificat, a més del seu regal tindrà també un regal especial.


Dia: dissabte 4 de setembre.

Lloc: camp de vol Paramotor Barcelona.

Hora convocatòria: 8:00 a.m.

Material obligatori: Walkie, GPS, telèfon mòbil, paracaigudes d'emergència, llicència federativa i mapa (us el donarem nosaltres al fer l'inscripció).

Material opcional: trikes.

Material que us pot anar molt bé: brúixola i cronòmetre.

Nivell de vol: pilots autònoms en enlairament i aterratge.

Tasca: Navegació a vista sobre mapa amb el GPS encès però fora de la visió del pilot.

Objectiu: Traçar amb el track del gps la línea més propera possible a la línia traçada sobre el mapa.

Preu: 10 € pilots socis - 40 € pilots no socis.

No hay comentarios: